Lovas Eszter

Lovas Eszter

10 éve jógázom rendületlenül, de csak tavaly fogalmazódott meg bennem, hogy ezzel is szeretnék foglalkozni.

Multis környezetből jövök, tudom mennyire felszabadító érzés 8-10 órás ülés után egy jóga órán részt venni. Mintha egy másik világba csöppenne az ember.

2016-ban kezdtem el a Magyar Jóga Akadémia jógaoktatói képzését, melyet idén sikeresen elvégeztem. Úgy éreztem, megtaláltam azt az utat, ahonnan nem szabad visszafordulnom, ezért választottam a jógaterapeuta képzést, melyből most végzem a másodévet.

Magam is tapasztaltam, hogy mennyire negatívan befolyásolhat fizikai fájdalmunk, szellemi teljesítőképességünk és lelkiállapotunk.  A  monitornak és a sok ülésnek köszönhetően teljesen beáll az ember háta, nyaka, válla. Sokszor zsibbad a lába, fáj minden tagja. Ehhez nyújtanak segítséget a különféle nyak-, váll-, hát-, lábgyakorlatok, melyeket székkel, gumiszalaggal, paddal lehet végezni.

Terápiás óráimon személyre szabott gyakorlatokkal lazítjuk ki és állítjuk helyre a fájdalmas testrészeket. Ezt lehet egyéni illetve csoportos foglalkozás keretében is végezni.

Hiszem, ha odafigyel az ember saját egészségére, és kicsit tudatosabban él, sok fájdalomtól megkíméli  magát.

Ebben szeretném támogatni a hozzám érkezőket, hogy megszabaduljanak a kínzó fizikai fájdalmuktól, ennek következtében ellazulhassanak, és nem mellékesen állóképességük is javuljon.