Babocsai Zsófi

Babocsi Zsófi | Dharmajoga

Babocsai Zsófi

Babocsai Zsófi vagyok, 2016 júniusban szereztem meg a bodyART edzői oklevelemet és azóta több helyen is tartok órákat Budapesten.

2014 óta végzett aerobik oktató is vagyok, de sosem éreztem igazán az én műfajomnak az ugrálós aerobik órákat, ezzel szemben a bodyART szemléletét és koncepcióját teljes mértékben tudom képviselni és a vendégeim felé is közvetíteni. Úgy gondolom egyénenként eltérő lehet kinek mi a legmegfelelőbb mozgásforma, ami örömöt okoz neki,ezért érdemes többféle dolgot kipróbálni és nyitottnak lenni.

Számomra a bodyART a testi fejlődésen kívül lelki feltöltődést és kikapcsolódást nyújt, ezért döntöttem úgy, hogy a bodyART-ot nemcsak szabadidős tevékenységként szeretném csinálni, hanem én magam is órákat szeretnék adni. Szerencsésnek tartom magamat, mert a mozgás szeretete már kisgyermekkorom óta meghatározta az életemet, több évig klasszikus balettot tanultam, ami a mozgáskultúrámat, testtartásomat formálta és fejlesztette. És most egy teljesen más, igen egyedi mozgásforma által ismerhetik meg az óráimra ellátogatók a mozgás adta örömöt úgy, hogy közben a testi adottságok figyelembevételével próbáljuk a határainkat súrolni és egyre jobban kitolni, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra.

Célom, hogy az óráimon fejlesszük, javítsuk az egyensúlyérzéket, a rugalmasságot a testtartást, a koncentrációs képességet és a testtudatosságot, illetve, hogy az órákon résztvevők kellemesen elfáradva, lelkileg feltöltődve folytassák napjukat.

Végzettségeim:

· SpineUp! -Preventív gerinctréning (Almásy Mozgásakadémia) · bodyART Hungary School- bodyART®Basic · bodyART Hungary School- bodyART®Dynamic · IWI: Csoportos Fitness Instruktor